martes, 14 de julio de 2015

Segon dia de formació

Ahir vam començar la formació per posar-nos en situació de com estan les escoles actualment amb l'ajuda dels informàtics de cada una d'elles. L'objectiu és que aprenem bé com funciona tot i proposem solucions per treballar conjuntament amb ells i poder arribar a arreglar el que tenen ara.

Com era d'esperar, les nostres impressions segons la informació que ens havia arribat abans de venir, no concorden gaire bé amb la realitat a cada escola. Hem hagut d'adaptar millor el que pensàvem en relació a cada una d'elles per acabar proposant solucions quasi completament diferents! Per sort els informàtics han estat una gran ajuda i conjuntament hem arribat a un acord per cada escola.

Pel que fa a la formació tècnica, durant aquests dies hem estat explicant la teoria de com tenim previst fer les instal·lacions, però se'ns ha complicat una mica degut a que aquí les coses van bastant més lentes i encara no tenim el material per poder practicar-ho.

Tot i així, hem aprofitat per fer la introducció al Moodle, la proposta que voliem fer per millorar l'educació dels estudiants de les tres escoles, i sembla que ha agradat molt a tots. Fins i tot l'informàtic de Thiaroye, l'escola més avançada en l'aspecte d'Internet dels escolapis, que ha vingut d'oient ens ha demanat que passem per la seva escola per instal·lar-lo!

Ara sembla que aquesta tarda anirem a comprar el material per demà per poder acabar la formació amb les configuracions de les antenes i els punts d'accès. Ja us ensenyarem què tal va!



Ahir per la tarda, després del curs, ens van proposar d'anar a la platja per visitar la zona de pesca on van a comprar el menjar, i vam aprofitar per anar-hi amb dues voluntaries de FES Educació Solidària, la Raquel i la Laura, que han vingut a fer unes colònies amb els nens de Sokone i acabaven d'arribar.

Tot i la brutícia de la zona de pesca va resultar ser una excursió molt maca per la platja de Yoff.



No hay comentarios:

Publicar un comentario