jueves, 16 de julio de 2015

Dia de descans

El Dani sembla que s'ha recuperat, la Irene ja reacciona però no està del tot bé i la Clara ha caigut definitivament! Sols queda la Laura sana i salva, la qual afirma que no pensa caure malalta.



Aquest matí hem anat a comprar aigua per a estar ben hidratats. Creuar els carrers és tota una aventura, no hi ha cap mena de pas de zebra i t'has d'espavilar per obrir-te un lloc per a poder creuar.


Ara ja desprès de dinar ens predisposem a provar tot el material que ens ha arribat i provarem a fer una simulació abans d'utilitzar aquest material a les escoles. Començarem per les dues antenes que instal·larem a l'escola d'Oussouye i seguidament provarem el funcionament de l'Acces Point que ens ha recomanat un dels informàtics, tot i que no ens sembla gaire adecuat pel que ens demanen. Ja veurem el resultat!

                                  
Sembla ser que després d'aquesta passa de malaltia que no sabem d'on ve marxarem definitivament a la primera escola, la de Sam Sam, demà al matí. Comencem la feina de camp!

Per altra banda, aquest dissabte marxa precisament a Barcelona un dels amics que hem fet en aquest interessant viatge; et trobarem molt a faltar Elisé!




No hay comentarios:

Publicar un comentario