viernes, 17 de julio de 2015

Convivència

Avui hem tingut un dia força complet.

Al matí, a la congregació on ens trobem, s'ha iniciat un campus amb una trentena de nens que vindran durant tot el mes a pasar els matins. El Jean Luc ens ha animat a participar amb ells una estona i tant la Irene, com el Dani, com jo, la Laura, hem disfrutat moltíssim de passar un moment amb ells. Primer els nens estàven separats en varis grups segons les seves edats i cadascún d'ells se'ns ha presentat amb els seus noms d'equip i els seus cants que havíen inventat i preparat previament. Després s'han unit tots i hem fet balls i cançons conjuntament. Ha estat d'allò més divertit!






Ja a la tarda hem anat al mercat a mirar botigues d'electrònica per veure si podiem cercar els punts d'accès que s'adaptèssin a les condicions de les escoles. Al final ha resultat més fàcil del que esperàvem i, després de consultar diversos llocs i de dur a terme diverses trucades, hem aconseguit reunir tot el material que necessitàvem! 


Al mateix temps, un dels nostres companys de la congregació, l'Àlex, ens ha estat explicant aquest matí que en les seves estones lliures es dedicava a fer petites pintures sobre fusta, ens ha estat ensenyant el resultat dels seus quadres i ens ha deixat enlluernats. Així que li hem demanat si ens podia fer un taller als 4. Aquest migdia li ha fet un petit taller a la Clara i per la nit ens l'ha fet a la Irene i a mi, demà podrem veure el resultat final de les nostres petites obres d'art. Que us semblen?


Els quadres de l'Àlex


El resultat dels nostres pròpis dibuixos

Finalment, dir-vos que tornem a ser un equip de quatre. La Clara avui ha estat reposant però sembla que ja es troba molt millor i amb ganes de seguir endavant amb el projecte!

1 comentario: