viernes, 24 de julio de 2015

Instal·lació a Sokone

Ahir dia 23 de Juliol va ser un dia molt llarg i profitós.

Vam començar ben d'hora al matí portant tot el material necessari per fer la instal·lació a l'escola Sainte Thérèse de Sokone.


Un cop allà ens vam trobar un grupet de nois que havien arribat abans que nosaltres per cavar el trajecte pel qual havia de passar el cable Ethernet d'un edifici a l'altre. Ens vam afegir a la feina per acabar abans i, un cop fet el forat, vam passar el cable per l'interior d'uns tubs de plàstic.
 

En un principi anàvem a passar dos cables per portar-los fins a les dues aules on posariem els punts d'accés, però vam canviar d'opinió i per fer-ho més fàcil vam pensar de posar un switch al centre de l'edifici, on es troba la direcció. D'aquesta manera només vam haver de fer la instal·lació del tub amb un sol cable.

Tot seguit, amb l'ajuda del tècnic Robert, vam aconseguir fer totes les connexions des del router fins als dos punts d'accés, una feina ben dura que sense ell no hauriem aconseguit!


Un cop acabat tot això, vam quedar-nos una estona prenent algo i parlant amb el Kadjipou i el Robert.

A tot això, durant un descans de la feina després de dinar, vam decidir fer crêpes per berenar amb la Raquel i la Laura. Quin lujo!


PD:Volem agraïr especialment al tècnic Robert. És un plaer poder compartir la feina amb gent que s'implica en el projecte i fa que tot sembli més fàcil. Moltes gràcies!

2 comentarios:

  1. Debatre, compartir, gaudir i tenir il.lusió per la feina que feu són eines clau per arribar a bon port i un luxe !! Gràcies per fer-nos-en partíceps!!

    ResponderEliminar