martes, 21 de julio de 2015

Últims dies a NDAfrique

Finalment avui a les 14.30h viatgem a Sokone! Ara estem tots recuperats i a punt per tornar a començar la feina de nou.

Diumenge va ser dia de turisme. Vam aprofitar que encara som a Dakar per visitar, amb el nostre amic Jean-Luc, l'île de Ngor, una de les atraccions de la capital plena de xiringuitos i cases per llogar, tot i ser molt petita.



Després de la visita, vam pujar fins al turonet de Dakar en el que es troba situada l'estatua de la renaixença, construida entre 2008 i 2010 com a símbol de la renaixença africana.



D'altra banda, entre Diumenge i Dilluns vam aprofitar per millorar la infraestructura Wifi de Nôtre Dame d'Afrique, la nostra comunitat. Això no estava previst en els nostres plans, però donat que tenien problemes amb la xarxa aquí i que teniem temps fins la nostra marxa a Sokone ens vam posar mans a la obra!

Ara mateix estem pendents de que vingui l'electricista de la casa per explicar-li on s'ha de foradar i passar cable Ethernet, a veure si deixem enllestit aquest tema abans de marxar a Sokone. Alhora, la Laura, la Clara i la Irene estem nervioses perquè aquest matí ens toca matricular-nos a la universitat i volem que surti bé! Seguirem informant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario