lunes, 27 de julio de 2015

Instal•lació a Oussouye

Som dilluns 27/07/15 i avui comencem el primer dia intens de treball a l'escola d'Oussouye. La sort que tenim aquesta vegada és que l'escola es troba just davant de la nostra comunitat i, per tant, el transport del material no suposarà cap problema. Ens llevem bastant cansats, encara no hem recuperat del tot les forces que vam perdre durant el viatge Sokone-Oussouye però, tot i així, ens posem en marxa! El que cal fer primer és una primera inspecció dels dos edificis que formen l'escola per veure si són tal i com ens havien indicat a la formació. A més a més, hem de veure on es troba el router i com està fet tot el cablejat. 


Un cop fet això, ens posem a debatre com fer la instal•lació. Disposem de 3 acces points i el router que està a la secretaria. Aquesta es troba a un extrem d'un dels dos edificis i, com que volem fer arribar la senyal a totes les aules, decidim moure el router cap al centre i posar els acces points separats aproximàdament cada dos aules. La distribució queda de la següent manera.



Tot seguit, comencem la instal•lació. Entre l'informàtic de l'escola, un tècnic, la Irene, el Dani i el nostre responsable Kadjipou, aconseguim anar fent tot el cablejat. 




Paral•lelament, la Laura i la Clara van realitzant les configuracions dels acces points des de la secretaria. Fem un bon treball en equip!


Aconseguim acabar abans que es fagi fosc, cap a les 19:30h. Falten alguns retocs que acabarem d'enllestir demà. Orgullosos de la feina feta... toca rentar roba!! El problema és que aqui no para de ploure i serà difícil que s'assequi...

Seguirem informant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario