domingo, 2 de agosto de 2015

Vaixell cap a Dakar

Tornem cap a Dakar!

Dimecres vam estar tot el dia acabant la instal·lació de l'escola i també vam tenir temps d'implementar el Moodle i fer un petit manual per tal que el poguessin utilitzar un cop nosaltres marxéssim.

Avui dia 30/07/15 ens preparem per marxar altre cop cap a la capital. Aquest cop optem per l'opció barco per tal d'evitar les 10 hores d'espera del viatge d'anada.

Ens llevem a les 6:30h del matí, fem 10  entrepans de truita, uns quants més de chocopain, la nocilla del país, i agafem totes les maletes. El taxi ens espera.

Al arribar al port de Dakar ens trobem amb el nostre barco. 


Després d'una hora de cua per facturar les maletes, entrem al barco i fem temps fins a la 13h, hora de sortida. Cap a les 14:30h decidim menjar els entrepans. Prou bons! Després, cansats per haver matinat i sabent que disposem de cabines, decidim dormir una mica. És un viatge de moltes hores, arribarem a les 6h del matí del dia 31 i dormint, el temps passa més ràpid.



Més tard decidim passejar pel vaixell, seure una estona, xerrar,... I així fins l'hora de sopar. Sopem al restaurant. La bona notícia és que el menjar és prou europeu!


Es fa tard i anem a dormir.
L'endemà ens llevem a les 6:30h del matí, ja som al port de Dakar i ens disposem a recollir les coses per sortir del vaixell.


Aprofitem els minuts d'espera de les maletes per conectar-nos a internet via wifi i despreocupar, així, les nostres mares.


Ja tenim les maletes! Agafem un taxi i tornem cap a la nostra comunitat.

1 comentario: