sábado, 11 de julio de 2015

Primers dies

Aquests primers dies els estem aprofitant per conèixer Dakar amb els nostres nous companys de l’escola Pia, la comunitat on ens trobem. Tots ens han acollit de la millor manera. En especial el Fiacre, l’Élisé, el Jean-Luc i el Bruno que ahir ens van portar a una platja situada davant de l’île de Ngor.
Vam decidir banyar-nos. L’aigua estava boníssima! Més tard van venir un parell de músics amb instruments típics del país. Ens van ensenyar a tocar-los i també ens van ensenyar les seves danses típiques. Vam quedar-nos fins a veure pondre’s el sol.








Després de sopar, els nostres nous companys ens van portar a prendre unes cerveses a un bar d’aquí. Vam estar ballant tots conjuntament tant cançons d’aquí com algunes que vam proposar nosaltres, ens ho vam passar d’allò més bé.



Ja avui hem anat a una illa a prop de Dakar, l’île de Gorée. Hem agafat un vaixell pel matí i un cop allà hem fet una volta per la illa. Ens han explicat que en aquesta illa, antigament, era on portaven els esclaus negres per a ser transportats a Amèrica. Avui en dia, és una illa molt turística i també de residència.


     


2 comentarios:

  1. Me pensaba que ibais a trabajar, pero veo que siempre estáis de farra. Bromas aparte, aprovechar para conocer gente maravillosa e intentar que vuestros conocimientos sirvan para que puedan tener mejor acceso a la cultura y la enseñanza y así ser una comunidad más avanzada.

    ResponderEliminar
  2. Un poco de todo jajaja primero tomamos contacto con la gente!!!

    ResponderEliminar