domingo, 5 de julio de 2015

El projecte

Benvinguts!

Som la Laura, la Irene, el Dani i la Clara, quatre estudiants de tercer/quart d'enginyeria (telecos i industrials) a punt de viure una gran experiència, creiem que molt enriquidora. Un viatge a Senegal per dur a terme un projecte de cooperació relacionat amb les telecomunicacions a diverses escoles del país. Marxem aquest dijous 9 de Juliol i ara mateix estem acabant els últims preparatius. En tenim moltes ganes!


Els quatre que viatgem formem part d' AUCOOP, Associació d'Universitaris per a la Cooperació, i el nostre objectiu és contribuir en l'àmbit tecnològic amb països en vies de desenvolupament.

El projecte el va proposar FES (Fundació Educació Solidària), una fundació que promou i dóna suport a accions educatives en àrees necessitades per tal de millorar les condicions de vida dels seus habitants. Es van posar en contacte amb la nostra associació i ens va agradar molt la iniciativa. 

El projecte consta de 3 parts:

- Ampliar la xarxa wifi de tres escoles de Senegal situades a poblacions diferents: Dakar, Oussouye i Sokone.
- Implementar un moodle
- Formar el professorat per a mantenir la infraestructura wifi i per a saber utilitzar el moodle




9 comentarios:

  1. Quina experiència tan enriquidora. Molta sort i endavant!

    ResponderEliminar
  2. Vinga... enginyers !...

    ResponderEliminar
  3. Vinga... segur que fareu una molt bona feina !... a gaudir de cada minut ehhh

    ResponderEliminar
  4. Nois... una cosa important és el manual... com k segur ells tenen una forma de pensar diferent a la mostra... i com k cal ser precisos... no seria mala idea que, a.mida que ho aneu explicant, el vagin redactant ells, a la seva manera.

    ResponderEliminar
  5. Una magnífica experiencia solidaria y gracias a vuestro blog podemos diariamente participar en vuestro viaje y aprender a través de vuestros comentarios y fotos!

    ResponderEliminar
  6. Una magnífica experiencia solidaria y gracias a vuestro blog podemos diariamente participar en vuestro viaje y aprender a través de vuestros comentarios y fotos!

    ResponderEliminar
  7. Una magnífica experiencia solidaria y gracias a vuestro blog podemos diariamente participar en vuestro viaje y aprender a través de vuestros comentarios y fotos!

    ResponderEliminar